Månsagårdens

 

Kurserna

För att ge bästa förutsättningar att lyckas med träningen arbetar vi alltid i små grupper med möjlighet till mycket individuell hjälp åt hund och förare.

Alla hundar och människor är individer med olika behov och temperament och det är viktigt att man försöker anpassa träningsmetoderna efter varje ekipage. Att man förstår att det är hunden som bestämmer vad som är en bra belöning.

Det kan vara en leksak 20200522_173115 1  eller  någon form av godis 20200522_174758 eller kanske är det bästa hunden vet att få ge sin förare en puss på kinden... 

 

Andra viktiga bitar på kurserna är samhällets krav och att öka förståelsen hos nyblivna hundägare av vad som faktiskt finns i andra ändan av kopplet.                         

DSC_0377

Anmälan till kurs är bindande, vilket innebär att återbud ska lämnas senast 2 veckor innan kursstart annars debiteras full avgift om du inte kan uppvisa läkar eller veterinärintyg.

Du har som hundägare alltid strikt hundägaransvar enligt lagen. Vi tar inget ekonomiskt ansvar vid hund- eller personskada. Du bör se över din hem- och hundförsäkring innan kursstart.

Kursstart förutsätter tillräckligt många anmälningar.

 

 


 

Besökare idag: 524
Totalt: 4075958